• March 1, 2024

De buurmilf

Langzaam trekt ze aan mijn lul en masseert ondertussen mijn ballen. Met haar tong begint ze te likken aan mijn dikke paars kloppende eikel. Ik kijk naar beneden, ze kijkt me aan terwijl ze langzaam mijn hele lul in haar mond neemt. Zonder moeite tot in haar keeltje. Dit heeft ze overduidelijk vaker gedaan. Ze doet haar beide handen op mijn heupen en met lange diepe halen pijpt ze mij heerlijk. Zo gaat het een tijdje door en ik pak haar haren vast. Ik neemt het over en begin haar mondje te neuken. Dik smakkende geluiden maakt ze als ik me tot mijn ballen ballen in haar geile bekkie druk. Na haar een paar keer ruw in haar mondje te hebben geneukt, komt ze overeind. Meteen masseert ze mijn ballen weer en we beginnen heftig te tongen. Mijn hand verdwijnt tussen haar benen en via haar landingsbaan glij ik tussen haar lipjes. Een schok, ze kijkt me even aan als ik haar begin te stimuleren, en haar ogen draaien langzaam weg. Ik duw haar tegen de muur en begin haar ruw te vingeren. Met haar vingers bewerkt ze haar klitje.

Heftig tongend vinger ik haar harder en harder. Met twee vingers begin ik haar kutje langzaam rood te slaan en ondertussen klapt zij op haar klit. Het duurt niet lang voordat ze zuchtend verkrampt en ze kleine straaltjes spuit. Ze komt klaar. Ze zakt meteen door op haar knieën en maakt mijn lul weer knetterhard. Ze houdt haar, tepels masserend, eigen borsten vast. ‘Kom dan, spuit mijn tieten onder, geile klootzak’, zegt ze tussen het diep pijpen door. Ze trekt aan mijn lul, likt mijn eikel als ik mijn zaad voel opkomen. Het duurt niet lang voordat ik 6, 7 dikke klodders zaad over haar dikke borsten heen spuit. Godverdomme wat was dat lekker. Ik maak mijn lul schoon onder de douche en zij spoelt haar borsten schoon. Ze loopt de douche uit. Ik droog me af en als ik mijn slaapkamer inkom, zit ze op haar knietjes op het bed. Haar aarsje omhoog. ‘Pak me, neuk me’. Tussen haar benen door zie ik dat ze zichzelf aan het vingeren is. Het kutvocht parelt langs haar dijen. Ik spuug een dikke klodder op mijn eikel, trek mezelf hard en druk mijn eikel tegen haar aarsje aan. Voordat ik het weet, glij ik zo haar kont in. Dat ging gemakkelijk. Ik pak gelijk een lekker tempo. Tussen het hongeren door pakt ze af en toe ook even bij het stoten mijn ballen mee, zo lekker. ‘Neuk m’n kontje, kom geile bent, neuk je mijn moeder ook zo?!’ Ik zeg dat ik bij haar moeder altijd zachtjes het kontje neuk als Sanne plots haar kont ruw over mijn lul drukt. ‘Beuk m’n reet kapot, geile klootzak’. ik geef haar een klap op haar kont en begin haar als een gek te pompen, het zweet gutst van mijn hoofd. Ik zie mijn dikke paal in- en uit daar gaatje gaan en neuk alsof mijn leven er vanaf hangt. Af en toe drukt ze haar hoofd in het kussen omdat ze hard kreunt. Het kreunen gaat over in gillen als ze weer spuitend klaar komt. Ik hou het ook niet lang meer en ik spuit weer een lading, maar nu in haar darmen. Ik trek mijn lul uit haar kont en veeg hem schoon in haar naad.

‘Hallo?’ Van beneden horen we een vrouwenstem. ‘Kut, dat is de buurvrouw’ zeg ik tegen Sanne. Ze sprint van het bed af naar haar eigen kamer. Ze laat een spoor van zaad, druipend uit haar aarsje, achter op de vloer. Ik pak mijn handdoek en loop naar de trap. ‘Hoi, ik kom zo naar beneden, pak je zelf een bakje koffie?’ Ze zegt dat ze dat doet. Ik spoel mezelf weer even snel schoon onder de douche en trek wat gemakkelijks aan. Ik tref haar aan de keukentafel. Ze is verdrietig. Het thuiskomen van haar man bevestigde wat ze al dacht; hij gaat vreemd. Ze stort haar hart uit over wat er allemaal wel niet goed is aan hem. Ik knik maar dwaal wel af, wat is het toch een goddelijk lekkere vrouw. ‘Laten we even op de bank gaan zitten’. We verplaatsen ons en ik verlekker me op dat korte broekje dat ik nog niet zo lang geleden in dezelfde woonkamer uit had gekregen. Hmm. Ik verlang weer naar haar gladde kutje. Ook al heb ik net mijn zak geleegd in de kont van Sanne, kan ik echt Michelle ook nog een keer doen. We praten nog wat over haar man, als ik dichterbij kom zitten. Ik wrijf wat over haar been als ik zeg dat zij ook niet helemaal heilig is op dat gebied. Ze kijkt me aan en langzaam beginnen we te zoenen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *