• June 21, 2024

Jolanda met zijn vieren verwend na een saunaavond

Hallo, ik ben Peter de man van Jolanda 1,78 en 56 kg, 42 jaar, slank en blond. Wij hebben een open huwelijk waarbij we het accepteren om seks met anderen te hebben. Vanaf ongeveer mijn 33e voelt Jolanda een enorme behoefte om haar seksuele grenzen op te zoeken. Hoewel ik daar in het begin aan moest wennen moet ik bekennen dat ik het best opwindend vind als ze zich in mijn bijzijn door anderen laat nemen en geeft haar hier alle vrijheid in. Zo hebben we een aantal vrienden waarmee we vaak samen vele spannende dingen mee hebben beleefd, zoals Dp’s en diverse gangbangs waarover zij en ik hier al een paar keer over hebt geschreven. Het was donderdagavond en zoals gewoonlijk zou Jolanda naar de sauna gaan.

Ik hou daar niet van en zij maakt daar altijd een uitje van. Toen ze naar beneden kwam zag ze er bloedgeil uit in een strakke zwarte body en een erg kort knalgeel lak plooirokje en zwarte kousen. Kijk zij ze, dit rokje heb ik van de week gekocht hoe vind je het staan? Hoewel ik vond dat het meer een outfit voor een bezoek aan een parenclub was zij ik dat ze er supersexy uit zag wat ook zo was. Ja dat sexy klopte wel maar ze vond het leuk die kerels daar “gek” te maken, en ze zou na afloop zoals zo vaak met onze vriend Arie nog ergens wat gaan drinken. Ik zag aan haar ogen dat ze er niet alleen bloedgeil uitzag maar het ook was. We hebben daarover goede afspraken gemaakt en daar ik weet dat ze veel “aandacht” nodig heeft heb ik er geen probleem mee wat ze allemaal uitspookt. Zal ik je nog even lekker pijpen voor ik vertrek? Dat liet ik mij geen 2 keer zeggen en ze stopte mijn pik en haar mond en al snel kwam klaar en slikte ze mijn zaad zorgvuldig door. Zo knipoogde ze mijn eerste portie heb ik binnen. Ze trok haar lage laklaarsjes aan en vertrok.

Misschien komen we na afloop nog even langs zij ze nog net. Rond 12 uur belde ze vanuit de auto of ik nog op was want ze was onderweg en Arie en 2 saunavrienden zouden wat komen drinken.
Een half uurtje later kwam ze met Arie en nog 2 mannen binnen. Geef jij ze wat te drinken dan ga ik even naar boven, en doe de gordijnen dicht. Ik wist genoeg. Na een tijdje kwam ze terug en ik zag dat ze haar hoge laklaarzen had aangetrokken. Arie was dat wel gewend maar die 2 gasten werden verrast. Kijk Peet dit zijn Hans en Edwin en die hebben al maanden niet meer geneukt en daar wil ik verandering in brengen zij ze terwijl ze haar rokje optilde waar te zien was dat ze geen slipje meer aanhad en een buttplug in had gedaan. Die gasten werden helemaal gek toen ze zich op de bank tussenin wurmde en over hun kruis masseerde.

Ze zij dat ze zich niet hoefde in te houden voor mij en Arie omdat dit zeker niet de eerste keer maar ook niet de laatste keer was. En ritste hun broeken los en 2 harde pikken kwamen tevoorschijn. Hebben jullie wel eens een vriendin in de kont geneukt? vroeg ze en vroeg of ik een gangbang film op wilde zetten. Ze was bloedgeil en stopte de pik van Edwin in haar strakke kontje en de pik van Hans in haar mond. Edwin gaf al snel aan dat hij klaarkwam en vroeg of dat in haar mocht. Ze drukte zijn hele pik diep in haar kontje en hij kwam kreunend klaar. Het was een hele golf geweest want toen ze opstond gutste het zaad uit haar anus. Ook Hans had het niet meer kunnen houden en ook zijn zaad liep langs haar mondhoeken.

Zo nu zijn jullie aan de beurt zij ze tegen Arie en mij. Ook wij waren van deze live porno behoorlijk opgewonden geworden. Neuk me in mijn kutje en kont en dan pijp ik deze jongens weer stijf zodat ze dat ook kunnen beleven zij ze met een ondeugende kop terwijl ze bovenop mij ging zitten. Terwijl mijn pik in haar kutje schoof voelde ik het zaad van Edwin langs mijn ballen lopen. Tegelijk voelde ik Arie zijn pik in haar kontje heen en weer bewegen en zag Jolanda genieten terwijl ze de inmiddels harde pik van een van de boys in haar mond nam. Het gekraak van het lakleer maakte mij extra geil. Ik was niet de enige want al snel kwam Arie in haar klaar. Omdat ik onder lag en minder op en neer bewoog had ik nog steeds een harde en zij tegen Hans die alleen nog maar was gepijpt dat hij haar kontje mocht nemen. Ondanks dat een DP voor hem de eerste keer was lag hij al snel te stoten en kwam hij terwijl ze bezweet hevig begon te trillen bijna gelijk met mij in haar klaar.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *