• May 23, 2024

Hoe mijn vriendin hoer werd

We kennen elkaar nu 7 jaar en wonen al 5 jaar samen. Toen we elkaar zo een 2 jaar kende zijn we gaan swingen en dat vonden we zo geil dat we ook rollenspellen zijn gaan doen.

Van schoolmeisje tot stewardes en uiteindelijk ook als stoephoertje. Daar bij pikte ik haar onderweg op en na wat onderhandelen spoot ik haar kut vol zonder condoom.

Vorig jaar had ze niet meer zo een zin in haar werk en ik kwam met het idee om een te proberen hoe het is om hoer te zijn.
Na een poosje wilde ze het wel proberen. Ze zette een advertentie en eigenlijk binnen een uur werd ze al 2 keer gebeld. Ze sprak met elk af voor een uur. Eentje wilde zonder, dus dat zou 250 euro opleveren.

We maakte de zolder in orde en plaatste voor de veiligheid ook een camera. Nu moet ik toegeven dat ik dat ook ongelofelijk geil vind.

De man die zonder wilde kwam als eerste. Ze gingen naar boven en ik ging achter de laptop zitten. Na een beetje kletsen wreef mijn vriendin over zijn broek en zijn hand verdween onder haar rokje.Ze begonnen elkaar te zoenen en zijn gulp werd door haar opengeritst. Een enorme pik kwam tevoorschijn en ik zag haar geil kijken. haar minuscule slipje ging uit en hij vertelde haar dat ze haar korte rokje aan moest houden. zijn hoofd verdween tussen haar benen en hij begon haar heerlijk te beffen….zo te horen aan haar gekreun, ze kwam 2x klaar en squirte alles over zijn gezicht. ik gello nietr dathi jooit zo een geile hoer gehad heeft.

zijn pik verdween in haar mond en zij begon hem te pijpen. Heel kort daarna vroeg hij haar te stoppen, omdat hij bijna klaarkwam. Hij opende haar benen, keek naar haar zeiknatte kut en ramde zijn enorme pik erin. Ja geilll….hoorde ik haar zeggen…..Neuk me met die harde lul van je. Hij ramde zijn lul in haar kut alsof hij er doorheen wilde stoten en zijn gilde alleen maar… Harder harder, ik wil je zaad. Hij gromde hard en spoot haar helemaal vol. Even later zag ik dat het nog uit haar kut droop

Hij rekende af, ging weg en zij kwam naar mij toe. Zoooo dat was echt gei, ik heb alles gezien zei ik. Ik zag haar nog geil naar mij kijken en met het zaad nog uit haar kut druipend opende ze mijn gulp. Eerst moest ik haar kut schoonlikken om haar daarna weer heerlijk vol te spuiten.

Helaas hadden we niet veel tijd, want de volgende klant staat alweer over 30 minuten op de stoep.
Maar daarover volgende keer meer

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *