• April 19, 2024

Meid uit de kroeg

Er was alweer een jaar voorbij gegaan na de geile verjaardagsorgie van Amber. Ik was inmiddels 25 jaar en Amber was net 24 geworden. Ondanks het harde werken hadden we het afgelopen jaar weer meer tijd om met onze seksvrienden af te spreken. We hadden ook nog met zijn tweeën de allerbeste seks, die ik me maar kon wensen. Elke zaterdagavond gingen we sowieso naar de kroeg, dat was de afspraak. We hadden ook al veel vrienden gemaakt in Den Haag, alleen gingen we niet met iedereen naar bed.

Nu zaten we op een avond weer eens aan het bier, buiten was het winters weer, gelukkig was er de gezelligheid van de stad nog. Het was onze vaste kroeg en we zaten aan de bar, de muziek stond hard aan en het zat goed vol. Er kwam een meid naast ons zitten, ze had een piercing in haar neus en ze had heel wat oorbellen in. Ze riep in mijn oor, zodat ik het kon verstaan wat ze zei, dat ze van een vriendin van haar had gehoord dat we zo’n wild stel waren. Ik keek haar even raar aan, ik had me nooit gerealiseerd dat er dus ook geroddeld werd over ons. Ik merkte ook aan haar, dat ze niet voor niets naar mij toe kwam om dit tegen mij te zeggen, dus ik informeerde Amber erover, dat we weer een nieuwe neukpartner hadden gevonden. Het was ook weer zo’n mooie jonge vrouw, ze heette Nina en was pas 21, ze studeerde nog in Den Haag. Ze had op het moment geen vriendje, al wel een paar gehad de afgelopen jaren. We dronken een paar biertjes met haar en laat op de avond liep ze met ons mee naar huis toe.

In ons appartement begon Nina me lang te tongzoenen, Amber had al gezegd dat ze mij helemaal voor haarzelf had. Nina wilde daar graag gebruik van maken, ze begon me snel uit te kleden en nam mijn dikke pik in haar mondje. Ze had al heel wat ervaring op dit gebied, haar mondje ging wild op en neer op mijn stijve pik. Mijn stijve paal was al gauw op een goede lengte gekomen, met het mooie uitzicht op haar geile jonge lichaam. Amber zat op een afstandje helemaal naakt op de bank haarzelf lekker te vingeren, met dit uitzicht kon ze zich wel een avondje vermaken. Uiteindelijk ging Nina lekker op de stoel zitten, trok haar laatste kleren uit, en ik bracht mijn mond naar haar spleetje. Haar grotje werd steeds natter en ik ging met mijn tong wild tekeer over haar klitje, al gauw konden er ook al een paar vingers bij in haar krappe kutje. Ze begon al flink te kreunen en ik ging steeds harder.

Totdat ik opstond en mijn pik tegen haar spleetje zette, langzaam ging ik het krappe grotje naar binnen. Het was inderdaad krap daar binnen, maar ik kwam vanzelf dieper en dieper, ze spoorde me vanzelf al aan, dat ik harder op en neer moest gaan. Zo ging ik steeds harder in en uit haar kutje heen en weer, het kletsende geluid klonk al door de kamer. Op een gegeven moment stonden we allebei op, Nina ging met haar geile kontje naar me toe op de stoel zitten. Ik ging met mijn pik achterlangs haar kutje in en pakte haar dijen beet, zo ging ik hard in en uit haar kletsnatte poesje.
‘Ahhhhggggg, jajajajajjjaja, kom op dieperrrrrr, oehhhhjaaaaaajajajaja!’ schreeuwde ze door de kamer en ik kwam inderdaad nog een stukje dieper in haar.
Ze was zelf ook nog eens wild over haar klitje aan het wrijven, dus na een paar minuten gilde ze al dat haar orgasme er aan zat te komen. Op een gegeven moment begon ze te trillen, maar ze bleef me aansporen om door te blijven pompen. Ze kwam enorm hard klaar over mijn stijve pik. Nu greep ik haar geile borsten met stijve tepels vast en trok haar omhoog, zodat we staand stonden te neuken. Ze had een goede cup c, borsten die recht naar voren staken, eigenlijk geen bh nodig hadden. Even later liepen we naar de bank, waar Amber ook al een keer lekker klaargekomen was. Ik ging op de bank liggen en Nina kwam bovenop me zitten, ik had uitzicht op haar lekkere borsten die op en neer gingen, toen ze mijn stijve paal begon te berijden. Amber kwam nu op mijn gezicht zitten, zodat ik met mijn tong met haar klitje kon spelen, ze ging met haar onderkant op en neer over mijn gezicht. Op mijn stijve pik was Nina wild tekeer aan het gaan, ik werd geil van het kletsende geluid, dat haar kont produceerde.

‘Ahhhhhhh, jaaaaaaahhhhh, gaaaa doorrrrrr!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *